• Color Doppler machine
  • Color Doppler
  • Ultrasound machine
  • Patient Monitor
  • ECG machine
  • Infusion Pump Syringe Pump

Dijual Panas

Produk penjualan panas disambut dening para pelanggan, sing entuk reputasi dhuwur ing antarane pasar.

  • Sun-906B color Doppler

    Doppler warna Sun-906B

    Ultrasonik Doppler warna laptop khusus ing GYN, OB, Umum, Jantung, Urologi, Organ Cilik

  • Sun-908B color Doppler

    Doppler warna Sun-908B

    Werna troli Doppler Ultrasonik 3D & 4D & probe larik tahap profesional

  • Sun-603S color Doppler

    Doppler warna Sun-603S

    Seri Monitor Pasien, enem paramèter, telung paramèter lan monitor pasien modul

Sistem Diagnostik Ultrasound Doppler Warna

Sistem Diagnosis Ultrasound B / W

ABOUT AS

Sunbright nduweni kapasitas riset lan pangembangan independen, sistem kontrol kualitas sing sampurna, tenaga kerja berkualitas tinggi. Saiki Sunbright duwe luwih saka 100 teknisi profesional, puluhan peneliti ilmu teknologi lan teknologi, luwih saka 300 karyawan. Dheweke diarep-arep bisa ngetutake panjalukan kualitas ing saben langkah produksi lan operasi. Saliyane layanan dhasar, Sunbright uga bisa nawakake layanan khusus sing manut karo manut kebutuhan pelanggan. Pelanggan luwih dhisik, layanan dhisik minangka prinsip layanan! Ultrasonik, Color Doppler lan probe sing cocog kanggo merek sing misuwur mesthi dadi produk unggulan Sunbright. Ing 2019, Sunbright wis menang atusan tender ing Amerika, Afrika, Asia lan Eropa. Output tahunan nganti 50000 unit, sesuai karo produksi standar CE ISO.

Grup Sunbright duwe telung perusahaan, Shanghai Sunbright, Xuzhou Sunbright lan Hongkong Sunbright.
Sunbright duwe luwih saka 500 karyawan, rong pabrik, sing utamane profesional ing Ultrasonik, Color Doppler, Monitor Pasien lan peralatan diagnostik kaya ngono.

Monitor Pasien Multi-paramèter

Pompa ECG lan Infus / Syringe